Het Moonlight Festival wordt opnieuw georganiseerd in het Openluchttheater Cabrio in Soest. Dit theater staat garant voor een unieke sfeer waarin de combinatie van muziek, “moonlight” en gezelligheid perfect tot uiting komt.

Geschiedenis van het theater

Toen in 1994 de stichting Cabrio werd opgericht met als doel het openluchttheater in oude luister te herstellen, kwam er een eind aan bijna twintigjarige leegstand van het theater aan de Soesterbergsestraat. Een leegstand die slechts een enkele keer werd opgeheven door een bijzondere activiteit. Verder werd het fraai gelegen theater, daterend uit 1938, nauwelijks nog gebruikt. Het is aan Cabrio en met name aan haar oprichtster Berna Kousemaker te danken dat in 2008 de zeventigste verjaardag van het theater gevierd kon worden.

Routebeschrijving
Uit de richting Utrecht of Amersfoort, naar Soesterberg, vervolgens richting “Soest”, u rijdt dan op de Van Weerden Poelmanweg/Soesterbergsestraat.
Uit de richting Amsterdam, Hilversum of Baarn, naar “Soest”. Doorgaande weg volgen tot afslag Soesterberg, u rijdt dan op de Soesterbergsestraat.

Klik hier voor Google maps routebeschrijving

Fiets
Wij adviseren de lokale bezoekers om met de fiets te komen. Fietsen kunnen direct bij de ingang van Cabrio worden geparkeerd.

Auto’s
Er zijn drie parkeerterreinen die gebruikt kunnen worden:
1. Parkeerterrein 1, tegenover de ingang (slechts beperkt aantal plaatsen beschikbaar)
2. Parkeerterrein 2, Plein van Zuid, Soest, ca. 15 minuten lopen
3. Parkeerterrein 3, Hilton Royal Parc (Van Weerden Poelmanweg 4-6, 3768 MN Soestduinen), ca. 20 minuten lopen

Openbaar Vervoer
NS-Station Soest-Zuid, ca. 15 min. Lopen.

Overnachten
Meer informatie volgt.